UNIŢI ÎMPOTRIVA CRIMINALITÃŢII

semnalari,initiative si propuneri pentru evenimente socio culturale

Moderatori: ellenapetruza, anya

Re: UNIŢI ÎMPOTRIVA CRIMINALITÃŢII

Mesajde d.harja » 05 Noi 2007, 13:09

...
Ultima oară modificat de d.harja pe 08 Iul 2008, 10:10, modificat 1 dată în total.
d.harja

Mesajde GNCrish » 05 Noi 2007, 13:18

Ambasada (autoritatile, in general) nu ar trebui sa dea o mana de ajutor ci ar trebui sa faca treaba! Noi ar trebui sa le dam o mana de ajutor, in realitate! Pentru ca reprezentantii Romaniei nu sunt veniti in vacanta in Italia ci sa apere imaginea si interesele poporului.
GNCrish

Mesajde maramu » 05 Noi 2007, 13:20

Din cate citesc, multi romani se intorc in tara...sau renunta la vacante programate de Craciun...Asta mi se pare destul de grav :(
maramu

Mesajde Andy » 05 Noi 2007, 13:22

eu sper ca semnalul de alarma a fost tras si catre asociatiile romanesti din Italia se vor aloca fonduri,va exista mai mult timp (nu doar pentru unii) si va fi un permanent si activ contact cu romanii din Italia...ai vazut ca nici macar un mesaj nu a mai fost scris pe forum de la ambasada...desi un pic de bunavointa a existat.
Ultima oară modificat de Andy pe 05 Noi 2007, 13:35, modificat 1 dată în total.
Realizarea cea mai mare a unei persoane cu adevarat ambitioase poate fi simpla amabilitate.
Andy

Mesajde GNCrish » 05 Noi 2007, 13:24

nu am inteles la ce anume renunta? la stat in Italia sau la plecat in Romania de Craciun?
GNCrish

Mesajde maramu » 05 Noi 2007, 13:34

multi pleaca de aici(ITALIA) inapoi....iar multi din Romania care au programat vacante aici in Italia renunta....
maramu

Mesajde GNCrish » 05 Noi 2007, 14:35

foarte bine. comertul va prospera in Romania. :)

oricum, ce legatura are Craciunul cu situatia actuala? oameni buni, nu e razboi si nici nu va fi (cel putin cu ocazia asta - poate peste cativa ani, o alta conflagratie mondiala va exista, dar din alte motive). tot balamucul asta e praf in ochi... un alt scandal al fotografiilor...
GNCrish

Mesajde irfionlus » 06 Noi 2007, 00:57

Andy scrie:eu sper ca semnalul de alarma a fost tras si catre asociatiile romanesti din Italia se vor aloca fonduri,va exista mai mult timp (nu doar pentru unii) si va fi un permanent si activ contact cu romanii din Italia...ai vazut ca nici macar un mesaj nu a mai fost scris pe forum de la ambasada...desi un pic de bunavointa a existat.

Nu a mai fost scris nici un mesaj din partea ambasadei din momentul in care Consulul la Roma, Dr. Edmond Neagoe, ne-a parasit! Ne gandeam ca vom colabora in sfarsit si noi cu autoritatile...da de unde!
"Există un singur gen de om cu adevărat adult:
persoana care are grijă de sine, de aproapele, de ambient;
într-un singur cuvânt, omul solidar" E.H. ERIKSON

http://futuroinsieme.wordpress.com/
@ irfionlus@yahoo.it
irfionlus

Mesajde Vicentiu Acostandei » 06 Noi 2007, 12:24

Probabil ca sunt prea multe forumuri ... si ca sa nu fie considerat partinitor, prefera sa se foloseasca doar de structurile oficiale.
Ma gandesc si eu ... 8)
La verità brucia ma risana
Vicentiu Acostandei

Mesajde GNCrish » 06 Noi 2007, 12:35

in opinia mea, pe forumuri se vorbeste mai mult in nume propriu si mai putin ca reprezentant al unei autoritati (ma refer la oficialitati statale, in principal). daca au amabilitatea de a participa la o discutie, e un privilegiu... aproape. insa nu pot fi nici fortati nici santajati sa intervina (a se vedea cazul unui alt forum care se scandaliza pentru ca un inalt oficial roman in Italia nu a raspuns unui apel din partea lor... dar, ma intreb eu, de ce ar fi raspuns, ca oficial? cine era forumul respectiv? forumul este un organism recunoscut legal? nici pe departe... forumurile moderne tin locul bancilor din fata portii unde se intalnesc vecinii sa stea la taclale...
astfel, inainte de a ne supara si/sau indigna, nu trebuie sa pierdem din vedere pozitiile reale. ;)
GNCrish

Mesajde daghe » 06 Noi 2007, 12:59

Pàrerea mea este cà trebuie sà fii modest cînd esti mare càci dacà te tii tare ca morala lui Lafontaine, trestia a rezistat si arborele puternic si viguros sa rupt la furtunà.

Cred cà tendinta actualà este de a fi mai aproape de oameni si de a le aràta cà esti interesat de preocupàrile lor. Diferenta între bancile de la poartà si forumurile este cà pe forumuri numàrul persoanelor este mult mai mare iar discutiile lor pot avea multà influentà în deciziile de grup pentru alegeri :!: :!: :!: Deci gàsesc cà forumurile sînt vitrine unde alesii nostri pot veni cu umilintà pentru asi face campanie aràtîndu-ne compententele lor în a rezolva problemele ce ne fràmîntà. Cel ce va fi modern si va întelege puterea netului ca votrinà pentru asi face cunoscut ideiile, activitàtile, reusitele va fi la sentimentul alegàtorilor, iar cei înfumurati care cred cà dacà au o functie sînt cineva se însealà càci au fost ridicati la rang de cineva de oameni si tot ei pot sà-l coboare, doar sîntem în democratie acum , nu?

Prefer ipoteza lui

Cod: Selectaţi tot
by Vicentiu Acostandei on Tue Nov 06, 2007 10:24 am

Probabil ca sunt prea multe forumuri ... si ca sa nu fie considerat partinitor, prefera sa se foloseasca doar de structurile oficiale.
Ma gandesc si eu ...
Imagine Nice Fr Imagine
daghe

Mesajde GNCrish » 06 Noi 2007, 13:18

absolut de acord. dar, cum bine ai surprins, este necesara o priza de constiinta... momentan, exista 2 impedimente: internetul reprezinta INCA viitorul (multi romani sunt obisnuiti sa isi ia informatiile de pe net, dar si mai multi inca nu ii cunosc valoarea, astfel incat, facand un calcul simplu, probabil, politicul isi concentreaza eforturile spre tinta cea mai profitabila); doi, nu exista educatie tehnologica suficienta in randul celor care reprezinta poporul... sunt un pic ramasi in urma (si) din punctul aceasta de vedere.

PS: legat de umilitate si modestie: nici una dintre trasaturi nu face parte din profilul unui om politic. cunosti vreun exemplu? apoi, politicii sunt flexibili doar le convine :)
GNCrish

Mesajde Andy » 06 Noi 2007, 14:56

daca as fi in locul unei persoane publice as incerca sa fiu prezent pe cat mai multe forumuri pentru ca asa mi se maresc posibilitatile de a ma face inteles si cunoscut...asta nu inseamna ca trebuie sa stai doar pe net cautand toate forumurile si sa raspunzi la fiecare, dar macar periodic (saptamanal macar) as incerca sa aduc idei noi,sa fac tot felul de propuneri sa sesizez cat mai multe aspecte ale vietii sociale...a impune insa ,ca utilizatori de forum ,prezenta cuiva e...ridicol.Eu sunt bucuros ca persoane cum sunt cei de la PIR ,LRI (doar d-nul Mocanul f rar) si multi reprezentanti ai asociatiilor de romani din Italia ne fac onoarea sa fie prezente aici si pe aceasta cale tin sa le multumesc.
Realizarea cea mai mare a unei persoane cu adevarat ambitioase poate fi simpla amabilitate.
Andy

Mesajde daghe » 07 Noi 2007, 10:22

GNCrish scrie:PS: legat de umilitate si modestie: nici una dintre trasaturi nu face parte din profilul unui om politic. cunosti vreun exemplu? apoi, politicii sunt flexibili doar le convine :)

Nu cunosc si de aceia cred cà primul care va fi, va revolutiona politica pràfuità!
Nu stiu dacà alesii nostrii au inclus în programul lor în timpul studiilor sociologia, dacà nu, cred cà le-ar prinde foarte bine! Dacà nu o au, nu mà mirà, comportamentul lor spune mai mult decît o pledoirie de trei ore! :D
Imagine Nice Fr Imagine
daghe

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Socio cultural