O speranta pentru mine... Ajutati-ma!

un loc pentru cei care au nevoie de ajutor

Moderatori: ellenapetruza, anya

O speranta pentru mine... Ajutati-ma!

Mesajde madalina » 29 Aug 2008, 11:40

Numele meu este Burungiu Madalina, sunt din Tulcea.
Povestea mea a inceput inainte sa apar pe lume. N-am mai avut rabdare sa astept 9 luni ca sa vad lumina zilei, sa ma bucur de viata...
Si astfel m-am nascut prematur, la doar 7 luni...Nici n-am apucat sa deschid bine ochii, sa privesc imprejur...si am cazut intr-o mare de necazuri, nesfarsite, ce-mi calauzesc si acum pasii, zi de zi...
Fiind adusa pe lume la doar 7 luni, plamanii mei au fost prea mici ca sa-mi oxigeneze normal creierul, astfel ca, practic din primele clipe de viata, am suferit de disfunctii ale sistemului nervos central: nu aveam echilibru, nu puteam sta in sezut si la varsta de un an nu-mi puteam tine capul drept...Inca de mica am fost dusa de parintii mei la nenumarati doctori, am umblat prin atatea spitale si centre de recuperare incat le-am pierdut numarul... Am facut gimnastica, ani de-a randul.. doar doar voi avea o sansa, cat de mica sa devin un om normal, sa ma pot bucura de viata, sa alerg, sa zambesc din tot sufletul, sa traiesc! Insa fara nici un rezultat...Am aflat cand am crescut putin si-am constientizat boala mea, de ce sufar: diplegie spastica. De mica, n-am putut sa merg singura, lipsita de echilibru fiind, si singura mea alternativa a reprezentat-o cadrul.... cu care ma deplasez si acum prin casa... si scaunul rulant pentru a iesi in lume.
Desi am fost de mica obisnuita sa cresc astfel, ingradita, am fost intotdeauna optimista, mi-am dorit foarte mult sa merg singura si-am crezut mereu ca la un moment va rasari soarele si pe strada mea..
Astfel, cu aceste ganduri si vise... am ajuns la 27 de ani sa sper pe mai departe ca va exista o sansa oricat de mica pentru mine..
Acum a aparut o sansa si pentru mine. Si-mi doresc atat de mult sa pot profita de ea... de singura sansa ivita in 27 de ani de suferinta...
De curand am aflat ca se face transplant cu celule stem olfactive. Am fost fericita pentru moment, insa apoi au aparut problemele. Transplantul se poate face doar in China, la o renumita clinica, am luat legatura cu ei si m-au programat pe data de 10 maritie 2009. Pntru a putea merge acolo, am nevoie de 20,000 de euro, suma mult prea mare pentru mine, pentru posibilitatile parintilor mei, care ar face orice sa ma vada fericita si sa-mi poata oferi ei aceasta sansa, dar din pacate nu au aceasta posibilitate.
M-am gandit sa va cer ajutorul, pentru a putea merge si eu in China, in speranta ca operatia pe care o voi face ma va ajuta sa devin o fiinta normala, sa pot sa alerg, sa dansez, sa ma bucur de viata.
Va rog din tot sufletul meu sa ma ajutati, asa cum puteti, sa-mi implinesc acest vis pe care il am inca din copilarie, adolescenta si care astazi este mai arzator ca oricare altul.

Va multumesc si cu speranta ca intr-o zi ma voi putea bucura si eu de viata in plenitudinea ei, va imbratisez cu drag,
Burungiu Madalina

Pentru cei care doresc sa ma ajute, pot dona o suma cat de mica in conturile deschise la BRD, pe numele mamei Burungiu Rodica:
in euro: RO39BRDE370SV08302953700
in lei: RO55BRDE370SV08299723700
http://povesteamea.cabanova.ro/
madalina

Re: O speranta pentru mine... Ajutati-ma!

Mesajde Andy » 29 Aug 2008, 11:58

Madalina, imi pare nespus de rau pentru suferinta ta...s-a vazut ca membrii acestui forum sunt dispusi sa ajute persoane aflate in dificultate...nu ca am fi bogati vreunul, dar cu sume mici putem contribui...nu depinde doar de mine ci de toti cei prezenti pe acest forum...eu sper ca vei primi macar un mic ajutor de la noi..daca ne-ai fi scris inaintea vacantei poate ne-am fi cunoscut personal...
...eu sunt dispus sa donez lunar o mica suma ... si ma ocup incontinuare de strangerea banilor si trimiterea lor...daca mai participa cineva as fi bucuros.
Realizarea cea mai mare a unei persoane cu adevarat ambitioase poate fi simpla amabilitate.
Andy

Mesajde ellenapetruza » 29 Aug 2008, 12:12

Bun venit Madalina ! suntem alaturi de tine si sper ca iti vei gasi si prieteni pe forumul nostru .Fac un apel ,pe aceasta cale la toti cei care se bat cu pumnul in piept ca fac ceva pentru romanii in suferinta ,sa doneze o mica suma ,poate insignifianta pentru ei,dar care ar putea ajuta enorm o persoana aflata in suferinta .Desigur ca o mina de romani ,cit suntem pe acest forum ,nu vor rezolva problema Madalinei,dar impreuna si cu asociatiile active atit din tara cit si de afara ,am putea fi utili...solidaritatea trebuie dovedita nu numai in politica dar si in sustinerea unor astfel de cauze ...un gest de solidaritate ar insemna enorm pentru o persoana fara speranta . Si apropo,Andy, poate ar trebui sa ne gindim serios la acea forma de intrajutorare pe care voiam s-o construim ...se intelege ca va fi administrata de persoane curate,nesubordonate politic,dar cu dorinta de a face ceva concret pentru semenii nostri aflati in suferinta.
ellenapetruza

Mesajde Andy » 29 Aug 2008, 12:18

Elena, si 10 euro pe luna pot da o suma consistenta dupa un an si jumatate cand va pleca in China...
Realizarea cea mai mare a unei persoane cu adevarat ambitioase poate fi simpla amabilitate.
Andy

Mesajde ellenapetruza » 29 Aug 2008, 12:21

Asa este,tocmai de aceea am facut apel la solidaritate,sunt convinsa ca in timp,vor mai aparea si alte cazuri ...important este sa stii ca ai putut fi util...se intelege ca actionind singuri nu avem nici o sansa dar impreuna am putea construi ceva frumos ,de ce nu ?
ellenapetruza

Mesajde madalina » 29 Aug 2008, 13:11

Buna,
Va multumesc din inima pentru incurajare si pentru sprijinul pe care mi-l dati! V-am scris pentru a va cere
ajutor ca sa pot merge in China, acolo unde pot face transplantul cu celule stem.
Cu speranata ca dumnezeu ma va ajuta si va face o minune pentru mine ca sa pot aduna aceasta suma,
pentru sansa asta pe care o am acum de-a ma face bine, va multumesc din nou!
Aici pe link e invitatia din china si certificatul meu de handicap:http://povesteamea.cabanova.ro
madalina

Mesajde theseagullshadow » 29 Aug 2008, 13:57

Andy scrie:Elena, si 10 euro pe luna pot da o suma consistenta dupa un an si jumatate cand va pleca in China...

Pana la data de 10 martie 2009 mai sunt aproximativ 6 luni si jumatate, crede-ma! Pe cuvant de onoare! :D
theseagullshadow

Mesajde Giulia » 29 Aug 2008, 14:00

theseagullshadow scrie:
Andy scrie:Elena, si 10 euro pe luna pot da o suma consistenta dupa un an si jumatate cand va pleca in China...

Pana la data de 10 martie 2009 mai sunt aproximativ 6 luni si jumatate, crede-ma! Pe cuvant de onoare! :D

ehhh..matematica nu e tocmai punctul lui forte :mrgreen:
http://www.rocastnord.ro/index1.php

[color=#808000]” Poti sa visezi cu ochii deschisi si sa iubesti cu ochii inchisi ...am verificat ''[/color]
Giulia

si eu vreau sa fac ceva ptr tine,

Mesajde Daniela » 29 Aug 2008, 14:18

buna mada,m-am intristat mult ptr ca stiu ce inseamna sa fii bolnav(in fata bolii suntem mereu ingenunchiati)si sa ai o speranta ca ceva se poate face!e bine sa speri ptr ca asta iti deschide mii de usi ale sufletului,adresa mea de mail este psihologdana@yahoo.com,daca vrei sa te pregatesc sufleteste ptr victorie iti ofer gratuit de consiliere psihologica...am sa vb la BRD sa se puna o urna ptr tine ,cu povestea ta,in toate filialele din tara...am mai participat ptr cineva la asa o campanie si banii s-au strans negresit...am notat conturile...poti trimite si tu povestea ta la brd bucuresti sa ceri personal acest lucru....nu-i spui nimic despre urna...lasa-i sa hotarasca singuri...stiu eu ca se poate...ai in persoana mea un prieten,imi poti scrie oricand si orice si...sa ai incredere ca orice iti doresti chiar se intampla...te pup,cu drag ...daniela
Daniela

Re: si eu vreau sa fac ceva ptr tine,

Mesajde Giulia » 29 Aug 2008, 14:32

Daniela scrie:...sa ai incredere ca orice iti doresti chiar se intampla...

asa este..cu incredere in Dzeu si multa speranta si dorinta....visele se implinesc.
Multa sanatate iti doresc si sa aduni cat mai repede suma necesara.
Succes!!!
http://www.rocastnord.ro/index1.php

[color=#808000]” Poti sa visezi cu ochii deschisi si sa iubesti cu ochii inchisi ...am verificat ''[/color]
Giulia

Mesajde Andy » 29 Aug 2008, 22:22

theseagullshadow scrie:

eu inca traiesc in 2007... :D :D :D
Andy

Mesajde madalina » 12 Sep 2008, 14:43

Buna, aici jos e un articol din ziarul ziua din Constanta.
Va multemesc, Madalina
http://www.burungiu.ro/
http://www.ziuact.ro/display.php?data=2 ... &id=237381
madalina

Mesajde ellenapetruza » 12 Sep 2008, 16:55

Haideti sa facem un efort si sa aratam ca inca suntem inca o forta ...Madalina are nevoie de ajutorul nostru ! credeti ca am putea face ceva pentru ea ? daca jumate dintre forumisti ar dona cite 10 euro,s-ar stringe o suma frumoasa...voi ce spuneti ?
ellenapetruza

Mesajde irfionlus » 12 Sep 2008, 16:58

Buna Madalina,
felicitari pentru curajul tau! Vei fi exemplu pentru multi tineri in suferinta, care nu au curajul sa strige: "Ajutor!" Ai toata solidaritatea din partea noastra! suntem convinsi ca fiecare dintre noi va incerca sa contribuie din putinul sau pentru a-ti oferi sansa sa-ti indeplinesti visul: sa ai o viata normala.
Am luat in consideratie cazul tau si propunem sa organizam viitorul eveniment / spectacol / concert romanesc in Italia special pentru a strange fondurile necesare care sa-ti permita rezolvarea problemei.

Daca mai sunt asociatii din Italia, dar si romani care nu activeaza prin asociatii, interesati sa organizeze asa ceva in zona lor de resedinta, am putea lua legatura cu d-na Elena Radulescu de la Asociatia Columna din Padova, care cauta parteneri pentru repetarea unui concert in 2-3 orase din Italia pe la sfarsitul anului acesta.

Ramanem la dispozitie pentru sugestii si amanunte.

E-mail de contact: info@irfionlus.org
"Există un singur gen de om cu adevărat adult:
persoana care are grijă de sine, de aproapele, de ambient;
într-un singur cuvânt, omul solidar" E.H. ERIKSON

http://futuroinsieme.wordpress.com/
@ irfionlus@yahoo.it
irfionlus

Mesajde madalina » 12 Sep 2008, 20:56

Buna,
Va multumesc din inima pentru aceasta sansa si pentru ca ati dat importanta cazului meu,
mi-ati adus o mare bucurie in suflet... daca reusiti sa faceti asta pentru mine ar fi minunat, chiar as avea o sansa cu ajutorul dumneavoastra sa se intample minunea asta.
Eu sper din inima sa reusesc sa adun aceasta suma, nu vreau sa ma las infranta,
vreau sa fac ceva pentru mine acum cand am acesta sansa.
madalina

Următorul

Înapoi la Putem apela?